top of page
BUF presenterar 'Stulen kärlek' av Krister Claesson final 2.png

Kesä ja nauru kuuluvat yhteen

Tänä kesänä 2023 esitämme Postimäen areenateatterissa Krister Claessonin farssikomedia 'Stulen kärlek' ( Varastettu rakkaus).

Näytelmän tapahtumapaikkana on vauras hienostoasunto Itä-Uudellamaalla talvisaikaan.  Hyväsydäminen varas etsii taulua rikkaan parin luota, jossa samaan aikaan sattuu olemaan paikalla muitakin. Luvassa on väärinkäsityksiä ja sekaannuksia ja karismaattisia hahmoja. Tämän kaksinäytöksisen näytelmän on kirjoittanut ruotsalainen Krister Claesson. Ja lahjakkaat näyttelijämme takaavat kesälle hauskan ja vauhdikkaan  kokemuksen toivottaen teidät kaikki sydämellisesti tervetulleiksi.

Stulen kärlek gänget 1_edited_edited.jpg

Vuoden
Esitys

Vuoden esitys on farssikomedia Postimäen hengessä. Tarjoamme yleisölle monia käänteitä ja naurua tässä kaksinäytöksisessä esityksessä. Sydämellisesti tervetuloa!

98009e62-fec9-4af4-95ab-a8b8685e67cc.jpg

 Olemme useiden vuosien ajan nauttineet Kesäteatterista Postimäellä Borgåbygdens Ungdomsförbundin alueella. Olemme keränneet muutamia kuvia ja muistoja aiemmista esityksistä tänne.

Aiemmat

Esitykset

PB2.jpg

Postimäki on museo- ja kulttuurialue Ilolan kylässä, 9 km Porvoosta koilliseen. Mäellä sijaitsee yksi Suomen parhaiten säilyneistä aidoista mäkitupalaisalueista.

Tietoa

Postimäestä

KONTAKTA OSS/ YHTEYSTIEDOT

Whatsapp viesti puh.nroon 045 168 6097 (1.5.2023 lähtien)

Paikkavaraukset ensisijaisesti sähköpostitse tai WhatsApp viestinä.

 

Osoite: 

Postimäen ulkoareenateatteri

Vanha Viipurintie 12, 07280 Porvoo

Lähetä Viesti

Tack för ditt meddelande!

bottom of page