top of page
En komedi av Larry Sue.png

Kesä ja nauru kuuluvat yhteen

Tänä kesänä 2022 esitämme Postimäen areenateatterissa Larry Shuen vauhdikkaan komedian Främand' (Ulkomaalainen).

Näytelmän tapahtumapaikkana on Bettanin tupa Itä-Uudenmaan maaseudulla. Vieraita kulkee sisään ja ulos, mutta yksi heistä vaikuttaa erityisen erikoiselta - kuka hän oikein on? Väärinkäsitykset ja sekaannukset johtavat juoksuun ovissa ja vielä pahempiin ongelmiin. Tämän kaksinäytöksisen näytelmän on kirjoittanut Larry Sue. Ja lahjakkaat näyttelijämme takaavat kesälle hauskan ja vauhdikkaan  kokemuksen toivottaen teidät kaikki sydämellisesti tervetulleiksi.

Untitled design (1).png

Vuoden esitys on komedia Postimäen hengessä. Betta omistaa hotellin, jota hän vuokraa kesävieraille Itä-Uusimaalla. Mutta kun hän saa vieraaksi vanhan tuttavansa, on tällä mukanaan hyvin erikoinen tyyppi. Tarjoamme yleisölle monia käänteitä ja naurua tässä kaksinäytöksisessä esityksessä. Sydämellisesti tervetuloa!

Vuoden
Esitys

98009e62-fec9-4af4-95ab-a8b8685e67cc.jpg

 Olemme useiden vuosien ajan nauttineet Kesäteatterista Postimäellä Borgåbygdens Ungdomsförbundin alueella. Olemme keränneet muutamia kuvia ja muistoja aiemmista esityksistä tänne.

Aiemmat

Esitykset

PB2.jpg

Postimäki on museo- ja kulttuurialue Ilolan kylässä, 9 km Porvoosta koilliseen. Mäellä sijaitsee yksi Suomen parhaiten säilyneistä aidoista mäkitupalaisalueista.

Tietoa

Postimäestä

KONTAKTA OSS/ YHTEYSTIEDOT

Puhelin 040 32 350 74 (10.5.2021 lähtien)

Parhaiten tavoittelet meitä klo 12-14

Osoite: 

Postimäen ulkoareenateatteri

Vanha Viipurintie 12, 07280 Porvoo

Lähetä Viesti

Tack för ditt meddelande!

bottom of page