top of page
BUF presenterar 'Stulen kärlek' av Krister Claesson final 2.png

Kesä ja nauru kuuluvat yhteen

Tänä vuonna Postbacken areenateatteri esittää Krister Claessonin farssikomedian 'Stulen Kärlek'.

Näytelmä sijoittuu 2000-luvun alkupuolelle, talviseen Itä-Uusimaahan, rikkaan Ericsson Blom pariskunnan kotiin. Heidän avioliittonsa on vähintään yhtä jäässä, kuin ulkona kiristyvä pakkassää. Molemmat ovat kiireisiä ja harvoin kotona. Ehkäpä Bosse tästä syystä on valinnut juuri tämän asunnon murtautumiskohteekseen. Valitettavasti sinä kyseisenä päivänä asunnossa sattuu ravaamaan jos jonkinlaista väkeä häiritsemässä tämän hyväsydämisen rosvon aikeita. Asiaa ei edesauta se, että kaikki tuntuvat olevan sekä puheliaita että uteliaita. Eläkeläispariskunta Persson on muuttamassa naapuriin ja he palelevat odotellessaan myöhässä olevaa muuttoautoa. Vakuutusmeklari Gertrudilla on työ suoritettavana, mutta hän ei aina voi vastustaa kiusausta toimia itsenimitettynä amatööripsykologina. Luonnollisesti talonväkikin palaa kotiin. Bosse sotkeutuu yhä useamman valheen solmuun yrittäessään epätoivoisesti olla paljastumatta. Ja kaiken tämän keskellä on taulu. Kuka vapautuu ja mistä? Voiko vanhoista kehyksistä irtautua? Kesällä on luvassa paljon naurua ja vauhdikkaita tilanteita yhdessä taitavien näyttelijöidemme kanssa ja toivotamme teidät kaikki sydämellisesti tervetulleiksi!

Stulen kärlek gänget 1_edited_edited.jpg

Vuoden
Esitys

Vuoden esitys on farssikomedia Postimäen hengessä. Tarjoamme yleisölle monia käänteitä ja naurua tässä kaksinäytöksisessä esityksessä. Sydämellisesti tervetuloa!

98009e62-fec9-4af4-95ab-a8b8685e67cc.jpg

 Olemme useiden vuosien ajan nauttineet Kesäteatterista Postimäellä Borgåbygdens Ungdomsförbundin alueella. Olemme keränneet muutamia kuvia ja muistoja aiemmista esityksistä tänne.

Aiemmat

Esitykset

PB2.jpg

Postimäki on museo- ja kulttuurialue Ilolan kylässä, 9 km Porvoosta koilliseen. Mäellä sijaitsee yksi Suomen parhaiten säilyneistä aidoista mäkitupalaisalueista.

Tietoa

Postimäestä

KONTAKTA OSS/ YHTEYSTIEDOT

Paikkavaraukset ensisijaisesti sähköpostitse tai WhatsApp viestinä 1.5.2023 lähtien.

Whatsapp viesti puh.nroon 045 168 6097 (1.5.2023 lähtien)
 

Osoite: 

Postimäen ulkoareenateatteri

Vanha Viipurintie 12, 07280 Porvoo

Lähetä Viesti

Tack för ditt meddelande!

Borgåbygdens Ungdomsförbund BUF r.f.

bottom of page