top of page

På Scen/ Lavalla

portratt-4916.jpg

Walter Öhman

portratt-4644.jpg

Barbro Skogberg

portratt-4718.jpg

Kim Gustafsson

Olli Lindholm

Detta är Walters andra år på Postbacken. På vardagen går han på teaterhögskolan i Helsingfors. Han ser fram emot en sommar av sol och skratt

Bettan Mattson

Då var det sommarteater dags och Barbro får utöva sin favorit hobby. Nu ska det läsas, övas, lyssna på repliker.  Resan från Lovisa till Postbacken har Barbro gjort en gång tidigare Hon älskar att roa en publik.

Charlie Bäckström

Denna Postbacken veteran behöver inte stor introduktion för dom flesta. Kim är jobbar tillvardags på Akan och med olika formar av teater. I höst kan man även se honom som lärare i Akans Skådespeleri-Linje I Helsingfors. 

portratt-4675.jpg

Nestor Borges

Groggy Larsson

Nestor är född i Borgå men bor numera i Helsingfors.
Han studerar till kulturproducent på Arcada, lider av grov getingfobi och 
älskar kultfilmer och deathmetal. Detta är Nestors andra år på Postbacken. 

portratt-4933.jpg

Stefan Fröjdman

Elmer Segercranz

För tredje året i rad ser vi Stefan på scen på Arena scenen. När han inte spelar teater jobbar han på en bar i Helsingfors. Han är även en skicklig fotograf och håller Postbackens bästa handhygien. 

portratt-4635.jpg

Merete Lindholm

Melina Segercranz 

Merete är 20 årig teaterintresserad typ. I år är det 5 året i rad hon stått på postbackens teater scen. Hon har hållit på med musikal i 2,5 år och att uppträda med vilken scenkonst som helst gör henne lycklig. Utöver hennes intresse för konst älskar Merete havet, klippor och sköna vår dagar.

portratt-4667.jpg

Wilhelm Nielsen 

David Schauman

Wilhelm är 26år gammal. Detta är hans första år på Postbacken. Hans stora dröm är att bli logoped. Han är även ambassadör av ProjektPrata. Han älskar teaterns samspel och kommunikation. Om Wilhelm har lediga dagar kan du hitta honom på en loppis eller på gymmet.

Produktion 2021

Regi: Jermo Grundström
 
Produktionsassistent: Kim Gustafsson


Producent: Kent Lang

Produktion: Borgåbygdens Ungdomsförbund rf

I samarbete med Borgå Folkakademi 
 

bottom of page